Over WoesteLand

WoesteLand organiseert jongerennatuurvakanties en weekenden in binnen- en buitenland. Gezellige en duurzame low-budget vakanties, waarin je in de natuur aan het werk gaat. Iedereen die tussen de 12 en 30 jaar is, kan mee.

Het WoesteLand is de landelijke jongerengroep van IVN. Alle activiteiten die we organiseren worden volledig voor en door jongeren georganiseerd.

Het programma

's Ochtends of 's middags doen we vaak vrijwilligerswerk in de natuur, zoals hooien, plaggen of boompjes steken. Nog nooit zoiets gedaan? Geen probleem, wij leggen het je allemaal uit.

Verder is iedere vakantie en elk weekend wordt opgebouwd rond een thema, dat als een rode draad door het programma loopt. Er zijn workshops en creatieve activiteiten, en excursies waarin boswachters je meenemen naar plekken waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen. Maar er is ook veel ruimte voor jouw inbreng en tijd om te ontspannen of gezellig een spelletje te doen.

De begeleiding

WoesteLand-activiteiten worden door enthousiaste jongeren (vrijwilligers) begeleid. Zij vinden het leuk om voor jou en samen met jou er een onvergetelijke vakantie van te maken. De begeleiders zijn zelf ook meegeweest als deelnemer, weten precies wat jij leuk vindt en staan altijd voor je klaar. De begeleiders hebben trainingen gevolgd en ervaring in het begeleiden van natuuractiviteiten met groepen jongeren. Tijdens de activiteiten zijn altijd begeleiders met een EHBO-diploma aanwezig. En ze hebben allemaal een VOG.

Lijkt het jou ook wel wat om jongeren mee de natuur in te nemen? Kijk dan bij het kopje Ik wil anderen de natuur in nemen.

Nieuwsgierig?

Kijk ook eens op www.woesteland.nl of neem een kijkje op de Facebook pagina. Daar vind je de antwoorden op veel vragen en een sfeerimpressie. 

Woesteland veld