De natuur in met WoesteLand

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar? En wil jij met leeftijdsgenoten de natuur in? Ga dan mee op reis met WoesteLand.

WoesteLand organiseert weekenden en weken de natuur in voor iedereen van 12-15 jaar en van 16-30 jaar. We gaan met elkaar naar de mooiste natuurgebieden van zowel Nederland als het buitenland. Van rondreizen door de uitgestrekte Zuid Engelse landschappen tot pacten vormen tijdens the Eiland Games op Schiermonnikoog, samen gaan we op avontuur in de natuur. Alle vakanties die wij aanbieden zijn groen, gezellig en betaalbaar. Bovendien zetten we ons ook graag in voor de omgeving. Tijdens onze natuurreis helpen we bijvoorbeeld de boswachters van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, maar ook biologische boeren of andere mensen die een eigen stukje natuur hebben. Zij weten het beste wat de natuur daar nodig heeft. Een kunnen je meenemen naar de mooiste plekjes. Ook de plekken waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen. Geniet van een heerlijke actieve vakantie waarbij je je met elkaar ook nog eens inzet voor het milieu.


Hoe ziet een reis er uit?

Al onze reizen hebben een thema als rode draad door het programma. Bijvoorbeeld storytelling of exoten. Ook gaan we op ontdekkingstocht de natuur in. Maar er zijn ook workshops, creatieve activiteiten en er is tijd om een spelletje te doen of lekker te ontspannen. 's Ochtends of 's middags doen we vaak vrijwilligerswerk in de natuur, zoals hooien, plaggen of boompjes steken. Slapen doe je midden in de natuur, in boerderijen of op natuurcampings. Al nieuwsgierig? Kies via onderstaande knop een activiteit uit.

Voor 16-30 jaar
Weekend: 11-13 oktober in Groningen

 

Link met IVN

WoesteLand zijn de jongeren van IVN. Al onze activiteiten zijn volledig voor en door jongeren van 12-30 jaar. Zo ook onze begeleiders. Ze zijn zelf mee geweest als deelnemer, hebben trainingen gevolgd en zijn ervaren in het begeleiden van natuur- en cultuur-activiteiten voor groepen jongeren.