Met een groep jongeren de natuur in

Wil jij met leeftijdsgenoten de natuur in? Ga dan mee op reis met WoesteLand.

WoesteLand organiseert weekenden en weken de natuur in voor jongeren van 12-30 jaar. Zowel binnen Nederland als naar het buitenland. Het zijn gezellige en betaalbare vakanties. En we zetten ons graag in voor de natuur. We helpen boswachters van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, maar ook biologische boeren of andere mensen die een eigen stukje natuur hebben. Zij weten het beste wat de natuur daar nodig heeft. En nemen graag een groep jongeren mee naar de mooiste plekjes. Ook de plekken waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen.


Hoe ziet een reis er uit?

Iedere vakantie en elk weekend heeft een thema, dat als een rode draad door het programma loopt. Bijvoorbeeld survivallen of biodiversiteit. Er zijn workshops en creatieve activiteiten, en excursies door een lokale afdeling van IVN of boswachters. Maar er is ook tijd om te ontspannen, gezellig een spelletje te doen of er met andere jongeren op uit te trekken. 's Ochtends of 's middags doen we vaak vrijwilligerswerk in de natuur, zoals hooien, plaggen of boompjes steken. Nog nooit zoiets gedaan? Geen probleem, wij leggen het je allemaal uit. Wil je het een keertje uitproberen? Kies via onderstaande knop een activiteit uit.

Voor 16-30 jaar
Weekend: 11-13 oktober in Groningen

 

Link met IVN

WoesteLand zijn de jongeren van IVN. Al onze activiteiten zijn volledig voor en door jongeren van 12-30 jaar georganiseerd. Zo ook onze begeleiders. Zij hebben trainingen gevolgd en zijn ervaren in het begeleiden van natuur- en cultuur-activiteiten voor groepen jongeren. De begeleiders zijn zelf mee geweest als deelnemer van de reizen, dus samen maken we de leukste reizen en tripjes voor jonge en enthousiaste natuurliefhebbers.