WoesteLand
Recreatie
Vanaf
vrijdag09aug201918:00

Zomerweek Zwitserland (16-30 jaar). Inschrijvingen dicht!

De Kers op de Kaart

Een overvloed aan vers fruit, wat is er beter op een warme zomerdag? Kom in augustus met Woesteland mee naar het Zwitserse Basel, geniet van de heuvelachtige omgeving en help op de boerderij.

In de buurt van het drielandenpunt van Frankrijk, Duitsland en Zwitserland ligt het historische Basel. Basel is omgeven door bosrijke heuvels en rivieren. We verblijven deze zomer op een prachtige boerderij, waar de laatste kersen geplukt worden en de pruimenoogst in volle gang is.

Deze week gaan we natuurlijk ook flink de handen uit onze mouwen steken! In de ochtend en middag helpen we met klussen rond de boerderij, zoals aan het aanleggen van een schutting en natuurlijk de pruimenoogst. Naast het werk is er een heleboel tijd voor andere gezelligheid, de omgeving verkennen en meer te weten komen over de Zwitserse natuur. We kletsen om een kampvuur, spelen spellen en ontdekken de omgeving met excursies.

Wil jij de verse pruimen proeven, het prachtige Zwitserse landschap leren kennen en een onvergetelijk gezellige tijd meemaken? Druk dan op de knop hieronder en geef je op.

Leuk. Ik wil mee!

Algemene informatie

vrijdag 9 augustus 2019 - 18:00 tot zaterdag 17 augustus 2019 - 18:00
Locatie: 
Zwitserland
Extra Informatie: 

Kosten hele week, inclusief vervoer en eten: €350,-
Introductieprijs: €325,-

Contactpersoon: 

Meer activiteiten in WoesteLand