WoesteLand
Recreatie
Vanaf
zaterdag20jul201918:00

Zomerweek Zuid-Engeland (18-30 jaar). Inschrijvingen dicht!

Where do camels come from?

Neem nu een kameel, palmboom of kangoeroe Waar komen ze vandaan en waar is hun thuis? Hoe komt het dat de kiwi alleen in Nieuw-Zeeland voorkomt, zowel het vogeltje als het fruit. En waarom zijn dennenbomen over de hele wereld te vinden?

Deze week gaan we op ontdekkingsreis naar inheemse soorten en exoten. Hoe die inheemse soorten blijven, of verdwijnen. Wat de mens ermee te maken heeft en wat jij kan bepalen. Zo zullen we leren waar de oorsprong ligt van sommige soorten en wat voor invloed de mens op de natuur en cultuur heeft gehad.

Met WoesteLand koloniseren we een prachtige locatie op het Engelse eiland. Overdag zullen we werken in de natuur en helpen met bouwprojecten. Een hele week gaan we ons vermaken met activiteiten zoals levend kolonisten, onze mini-kolonie stichten, inheemse melodieën terug vinden en ‘living on the (h)edge’. Ook hebben we de tijd om over heg te klimmen; het eiland te verlaten en sporen te zoeken in het oude landschap. Zo ontdekken we wat hier voor planten en dieren hun thuis hebben gemaakt en vergelijken dit met vroeger en wat de toekomst zal brengen. Heb jij zin in een week vol plezier gezelligheid? Wil je thuis voelen, of juist de exoot uithangen? Geef je dan gauw op en ga mee naar Engeland!

Leuk, ik wil mee!

Algemene informatie

zaterdag 20 juli 2019 - 18:00 tot dinsdag 30 juli 2019 - 18:00
Locatie: 
Groot Brittannië
Extra Informatie: 

Kosten hele week, inclusief vervoer en eten: €380,-
Introductieprijs: €345,-

Contactpersoon: