WoesteLand
Jongeren
Vanaf
zaterdag15aug202010:00

Zomerweek Vlieland

Elke zomer wordt beter met een goede dosis waddeneiland. Dus zorgt WoesteLand voor jouw portie Vlieland in de zomer van 2020.

Hoe ziet deze week er uit?

Overdag helpen we de boswachters van Staatsbosbeheer met het behoud van de natuur op het eiland. We zijn nog in overleg wat precies de werkzaamheden zullen zijn, daarover later meer! 

Naast werken in de natuur gaan we nog veel  meer doen! We gaan op ontdekkingstocht over het eiland, genieten van het strand en hebben een aantal superleuke activiteiten rondom het thema van deze week: vulkanen en gassen. Wist je dat je niet naar IJsland, Italië of Hawaii hoeft voor vulkanen? Er is een vulkaan ontdekt toen er na de vondst van gas in Groningen ook in de Waddenzee werd gezocht naar gasbellen. Hij ligt vlak onder Vlieland, en vanaf nu dus ook onderdeel van ons programma.

Wij regelen de kampeerplek, het eten en de activiteiten. Jij regelt je reis en neemt je tent mee als je die hebt. Heb je geen eigen tent? Stuur ons even een mailtje, dan zoeken we samen naar een oplossing. Je krijgt van tevoren nog een paklijst met wat je precies mee moet nemen.

Praktische info

  • Data: 15 t/m 22 augustus 2020
  • Leeftijd: 16 t/m 30 jaar
  • Locatie: Vlieland
  • Prijs: €180,-, introductieprijs €160,-
  • Inclusief verblijf (neem je eigen tent mee!), eten en activiteiten
  • Vrijwilligerswerk: Staatsbosbeheer helpen 
  • Neem je eigen fiets mee

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Laat je e-mailadres dan achter. Zodra je je kan aanmelden sturen we je een bericht. 

Laat je e-mailadres achter!

Over Woesteland

Als je met WoesteLand mee gaat, heb je gegarandeerd een toffe vakantie met leeftijdsgenoten midden in de natuur. Je gaat op excursies, ontdekt je omgeving en in de avond zit je gezellig bij een kampvuur of speel je een spelletje. Ook steken we onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld met het zagen van bomen, hooien, plaggen of oogsten. We werken samen met boswachters van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, of met een lokale biologische boer. Zij weten het beste wat er in het gebied waar we zitten moet gebeuren en hoe we daarbij kunnen helpen.

www.woesteland.nl

Algemene informatie

zaterdag 15 augustus 2020 - 10:00 tot zaterdag 22 augustus 2020 - 18:00
Locatie: 
Nederland
Extra Informatie: 

Neem je eigen fiets en tent mee!

Contactpersoon: 
Google Maps image