WoesteLand
Jongeren
Vanaf
dinsdag04aug202010:00

Zomerweek: Eten om niet te vergeten bij een biologische boer

We vergeten allemaal wel eens wat. En in Nederland vergeten we zelfs ons eten, vergeten groente bijvoorbeeld. Hoe was het eten vroeger en wat is er veranderd? Hoe Oer-Hollands is onze aardappel eigenlijk? En wat zijn we eigenlijk vergeten over vergeten groente?

Hoe ziet deze week er uit?

In augustus verblijven we een week lang bij een biologische boer in Nederland. We helpen de boer een handje met zijn werk, maar doen uiteraard veel meer. We gaan op ontdekkingstocht naar eetbare wilde planten en in de avond nemen we de tijd om een lekker potje te koken. Ook gaan we op excursie, ontdekken onze omgeving en ‘s avonds spelen we gezellig een spelletje. Op dit moment weten we nog niet de exacte locatie waar we heen gaan. Maar zodra we dit weten zetten we het hier.

Praktische info

  • Data onder voorbehoud: 4 t/m 10 augustus 2020, afhankelijk van de locatie kan dit nog enkele dagen verschuiven. Meer informatie volgt binnenkort.
  • Leeftijd: 16 t/m 30 jaar
  • Locatie: ntb
  • Prijs: ntb
  • Inclusief verblijf, eten en activiteiten
  • Vrijwilligerswerk: Helpen bij een biologische boer

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Laat je e-mailadres dan achter. Zodra je je kan aanmelden sturen we je een bericht. 

Laat je e-mailadres achter!

Over Woesteland

Als je met WoesteLand mee gaat, heb je gegarandeerd een toffe vakantie met leeftijdsgenoten midden in de natuur. Je gaat op excursies, ontdekt je omgeving en in de avond zit je gezellig bij een kampvuur of speel je een spelletje. Ook steken we onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld met het zagen van bomen, hooien, plaggen of oogsten. We werken samen met boswachters van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, of met een lokale biologische boer. Zij weten het beste wat er in het gebied waar we zitten moet gebeuren en hoe we daarbij kunnen helpen.

www.woesteland.nl

Algemene informatie

dinsdag 4 augustus 2020 - 10:00 tot maandag 10 augustus 2020 - 18:00
Locatie: 
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image