WoesteLand
Jongeren
Vanaf
woensdag24jul201909:00

Zomerweek Duitsland

We gaan deze week naar Duitsland. We reizen samen met de trein. Overdag helpen we op een biologische boerderij of gaan aan de slag in de natuur. 'S avonds chillen we, doen we spelletjes, of maken we een wandeling. Met hulp van de deelnemers zorgen de begeleiders heerlijk vegetarisch eten.

Data onder voorbehoud, afhankelijk van de locatie kan dit nog enkele dagen verschuiven.

Meer informatie volgt binnenkort. Wil je op de hoogte blijven? Geef dan nu alvast je e-mailadres door, dan sturen we je een berichtje zodra de aanmeldingen open gaan.

Houd me op de hoogte!

Over Woesteland

Als je met WoesteLand mee gaat, heb je gegarandeerd een toffe vakantie met leeftijdsgenoten midden in de natuur. Je gaat op excursies, ontdekt je omgeving en in de avond zit je gezellig bij een kampvuur of speel je een spelletje. Ook steken we onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld met het zagen van bomen, hooien, plaggen of oogsten. We werken samen met boswachters van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, of met een lokale biologische boer. Zij weten het beste wat er in het gebied waar we zitten moet gebeuren en hoe we daarbij kunnen helpen.

www.woesteland.nl

Algemene informatie

vrijdag 24 juli 2020 - 09:00 tot zaterdag 1 augustus 2020 - 18:00
Data onder voorbehoud!
Contactpersoon: