WoesteLand
Jongeren
Vanaf
vrijdag29nov201918:00

Winterweekend in Groningen [Vol!]

Heb jij ook zin in een knus weekend in de natuur?

Ga dan mee met Sinterwinter Storytime! We verblijven in de prachtige monumentale villa Oosterhouw, in de provincie Groningen. Normaal is het landhuis een verblijf voor schrijvers en kunstenaars die een aantal dagen de rust van de natuur opzoeken, en er zijn exposities. Dit weekend zijn de bedden voor WoesteLand gereserveerd.

Overdag gaan we werken in de tuinen van landgoed Oosterhouw. Dit zal werk zijn zoals takken slepen, bladeren harken, zandpaden aanleggen, wieden, en soortgelijk werk dat er in de winter gedaan kan worden. ’s Avonds zullen we verhalen vertellen en ernaar luisteren. Verhalen zijn een prachtige manier om dichter bij de natuur te komen, en daarom zal dit weekend in het teken daarvan staan.

Meld je aan via de Woesteland website.

Meld je aan!

 

Over Woesteland

Als je met WoesteLand mee gaat, heb je gegarandeerd een toffe vakantie met leeftijdsgenoten midden in de natuur. Je gaat op excursies, ontdekt je omgeving en in de avond zit je gezellig bij een kampvuur of speel je een spelletje. Ook steken we onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld met het zagen van bomen, hooien, plaggen of oogsten. We werken samen met boswachters van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, of met een lokale biologische boer. Zij weten het beste wat er in het gebied waar we zitten moet gebeuren en hoe we daarbij kunnen helpen.

Algemene informatie

vrijdag 29 november 2019 - 18:00 tot zondag 1 december 2019 - 15:00
Locatie: 
n.t.b.
Nederland
Contactpersoon: