WoesteLand
Jongeren
Vanaf
vrijdag28feb202010:00

Voorjaarsweekend: Natuurkamperen in Lochem

Dit weekend bundelen we onze krachten met de jongeren van de NTKC (Nederlandse Toeristen Kampeer Club). Dit is een organisatie voor kampeerliefhebbers met een aantal eigen terreinen, waarop ze een aantal keer per jaar weekendjes organiseren. Wij gaan hen helpen om hun natuurkampeerterrein ‘De Valkenbelt’ bij Lochem seizoensklaar te maken. 

Hoe ziet het weekend er uit?

Overdag gaan we ervoor zorgen dat het terrein er weer piekfijn uitziet en verkennen we het natuurgebied. ’s Avonds zitten we gezellig rond het kampvuur en genieten van de sterrenhemel. We kamperen in eigen tenten op het terrein midden in de bosrijke omgeving. Vegetarisch avondeten wordt geregeld, maar neem zelf je eigen ontbijt en lunch mee.

Heb je zin om mee te gaan? Meld je dan gauw aan want er is maar een beperkt aantal plaatsen.

Praktische info

  • Data: 28 februari t/m 1 maart 2020
  • Leeftijd: 16 t/m 30 jaar
  • Locatie: Lochem
  • Prijs: vanaf €15,-
  • Inclusief verblijf, eten en activiteiten
  • Vrijwilligerswerk: Seizoensklaar maken kampeerterrein

Meer informatie over of aanmelden voor het voorjaarsweekend in Lochem? Ga naar we Woesteland website. Wees er op tijd bij, want er is maar beperkt plaats.

Meer info en aanmelden

Over Woesteland

Als je met WoesteLand mee gaat, heb je gegarandeerd een toffe vakantie met leeftijdsgenoten midden in de natuur. Je gaat op excursies, ontdekt je omgeving en in de avond zit je gezellig bij een kampvuur of speel je een spelletje. Ook steken we onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld met het zagen van bomen, hooien, plaggen of oogsten. We werken samen met boswachters van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, of met een lokale biologische boer. Zij weten het beste wat er in het gebied waar we zitten moet gebeuren en hoe we daarbij kunnen helpen.

www.woesteland.nl

Algemene informatie

vrijdag 28 februari 2020 - 10:00 tot zondag 1 maart 2020 - 18:00
Locatie: 
Lochem
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image