WoesteLand
Jongeren
Vanaf
vrijdag10apr202010:00

Paasweekend bij de boer

De lente is weer in volle gang. Alles bloeit en groeit, de natuur leeft weer op en nieuwe dieren worden geboren. Tijd om uit die winterslaap te komen en lekker een weekend in de natuur door te brengen! 

Hoe ziet het weekend er uit?

Dit lange weekend gaan we met WoesteLand weer lekker aan de slag in de natuur. We kamperen in tenten op het terrein bij de boer waar we overdag aan het werk zijn. We spelen spellen en genieten van een kampvuurtje, voordat we ’s avonds met de kippen weer op stok gaan.

Praktische info

  • Data: 10 t/m 13 april 2020
  • Leeftijd: 16 t/m 30 jaar
  • Locatie: ntb
  • Prijs: ntb
  • Inclusief verblijf, eten en activiteiten
  • Vrijwilligerswerk: ntb

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Laat je e-mailadres dan achter. Zodra je je kan aanmelden sturen we je een bericht. 

Laat je e-mailadres achter!

Over Woesteland

Als je met WoesteLand mee gaat, heb je gegarandeerd een toffe vakantie met leeftijdsgenoten midden in de natuur. Je gaat op excursies, ontdekt je omgeving en in de avond zit je gezellig bij een kampvuur of speel je een spelletje. Ook steken we onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld met het zagen van bomen, hooien, plaggen of oogsten. We werken samen met boswachters van bijvoorbeeld Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, of met een lokale biologische boer. Zij weten het beste wat er in het gebied waar we zitten moet gebeuren en hoe we daarbij kunnen helpen.

www.woesteland.nl

Algemene informatie

vrijdag 10 april 2020 - 10:00 tot maandag 13 april 2020 - 18:00
Locatie: 
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image