WoesteLand
Vanaf
vrijdag24jun202212:00

Een WoesteLand weekend: zomerkriebels

Zet 'm op

Het is alweer heel lang geleden dat we op kamp zijn geweest. Om te zorgen dat we het hele jaar leuke kampen hebben, is het belangrijk dat er materiaal is om mee te werken. Daarom gaan we dit weekend naar de opslag om spullen schoon te maken en te repareren. Bij de opslag kan er ook gewerkt worden in de tuin. Oftewel, er is genoeg te doen! Maar we zullen niet alleen maar werken. We gaan samen koken, eten, spelletjes doen en in de avond bij het kampvuur zitten. Kom je ook?

Programma

Vrijdagavond komen we aan, zullen we samen eten en een kampvuur maken. Zaterdag gaan we aan de slag in de heemtuin of bezig met ons materiaal en in de middag gaan we koken, zodat we ‘s avonds lekker kunnen eten. Daarna hebben we een leuke activiteit. Zondagochtend gaan we verder met werken, in de middag sluiten we af en gaan we weer naar huis.

Praktische zaken

  • We slapen dit weekend in eigen tentjes die we op het terrein neer mogen zetten. Met hulp van de deelnemers zorgen de begeleiders elke dag voor vegetarische maaltijden, die we bereiden in de keuken in de schuur. Allergieën en diëten graag bij opgave vermelden.
  • Ga je voor het eerst mee? Dan kan je bij het aanmeldformulier voor de introductieprijs kiezen. Hierdoor krijg je dan 10% korting.
  • Als je je opgeeft krijg je een bevestigingsmail. Ongeveer drie weken van te voren krijg je een mail met praktische informatie zoals de paklijst en reisinstructies. Rond die periode krijg je ook de factuur. Als je vragen hebt of graag even met een begeleider wil praten voordat je je opgeeft, stuur dan gerust een berichtje naar onze Facebook, Instagram of een mail naar info@woesteland.nl

Locatie

We verblijven dit weekend op een boerderij, maar we slapen in onze eigen tentjes. De boerderij is omgeven door een heemtuin, waarin we aan het
werk gaan om deze tot oude glorie te herstellen. Heemtuinen waren vooral in de jaren zestig populair en kun je zien als een mini-natuurgebied op privégrond of een erf om de lokale flora en fauna te laten zien en te beschermen. Ook is hier onze opslag met de materialen van WoesteLand. Deze gaan we opruimen.

Meld je aan voor deze vakantie

Meer informatie

 

Algemene informatie

vrijdag 24 juni 2022 - 12:08 tot zondag 26 juni 2022 - 12:08
Locatie: 
De WoesteLand-opslag Zelhem
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image