WoesteLand
Jongeren
Op
maandag21okt201909:30

Beach Clean Ups in Friesland

Let's make de Mokkebank en Oudemirdumerklif great again

Woesteland, Natuurmonumenten en It Fryske Gea gaan samen aan de slag om zwerfafval op te ruimen langs de IJsselmeerkust en kunnen daarbij wel wat hulp gebruiken! Want er spoelt jaarlijks helaas heel wat rommel aan.

  • Op maandag 21 oktober gaan we van 9:30-12:15 uur aan de slag in het beschermde natuurgebied de Mokkebank aan de Wieldyk tussen Mirns en Laaxum. Help je mee? De start is bij de bus van It Fryske Gea aan de Wieldyk in Mirns. De activiteit is bedoeld voor jongeren van 13-88 jaar, opgave is gewenst via deze link en deelname is uiteraard gratis.
  • Op maandag 21 oktober gaan we van 14:00-16:30 uur aan de slag in het beschermde natuurgebied het Oudemirdumerklif in Oudemirdum. Help je mee? De start is bij de parkeerplaats aan de Dollen 10 in Oudemirdum. De activiteit is bedoeld voor jongeren van 13-88 jaar, opgave is gewenst via deze link en deelname is uiteraard gratis.

 

Meer actie, meer beter?

WoesteLand is bij de 2 activiteiten aanwezig. Kom je ook met allebei meedoen? Wel zo gezellig om dan tussen de middag samen te lunchen. Dus doe je met allebei mee, laat het dan even weten via info@woesteland.nl, dan houden we contact.

Algemene informatie

maandag 21 oktober 2019 - 09:30 tot 16:30
Locatie: 
Gaasterland, Friesland Oudemirdum
Nederland
Extra Informatie: 

Het kost helemaal niets.

Contactpersoon: 
Google Maps image