Wil je deelnemen aan de Expeditie activeren (nieuwe) leden?

Als deelnemer word je via een expeditie meegenomen op reis om je eigen afdeling/organisatie te ‘herontdekken’, vanuit het oogpunt van de potentiële vrijwilliger met als doel het het activeren van bestaande niet-actieve leden en werven van nieuwe actieve leden.

Onder begeleiding van een ervaren expeditiebegeleider gaan we samen met maximaal 10 IVN-afdelingen in duo’s op expeditie. Hierbij maak je gebruik van elkaars ervaringen.

Als je besluit mee te doen weet dan dat de gemiddelde tijdsinvestering zo’n 2,5-3 uur per week is gedurende de periode van september t/m december.

Ben je geïntereseerd om mee te doen? Vul dan onderstaand formulier uiterlijk woensdag 6 juli in.

De online kennismaking is donderdag 1 september van 19:30 tot 20:30 uur. Daarna is er een fysieke startdag. Deze is op een zaterdag. Om een datum voor de groep te bepalen, willen we graag weten wanneer je aanwezig kunt zijn. Kun je aangeven of je op deze dagen beschikbaar bent?

Een keer per maand is er een gezamenlijke online werkbijeenkomst. Deze kan gepland worden op een dinsdag of een donderdag. Kun je aangeven welke dag(en) jouw voorkeur heeft?

De afluiting van Expeditie actveren (nieuwe) leden is zaterdag 17 december. Om een tijdstip voor de groep te bepalen, willen we graag weten wanneer je aanwezig kunt zijn. Kun je aangeven welke tijd(en) je beschikbaar bent?

IVN verwerkt je gegevens om je te benaderen voor de Expeditie activeren (nieuwe) leden.