Wildlife Film Festival Rotterdam

Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) presenteert ieder jaar eind oktober een hoogwaardige selectie van de nieuwste natuurfilms van over de hele wereld. Deze zesde editie vindt plaats van dinsdag 27 oktober tot en met zondag 1 november 2020 in hartje Rotterdam (Cinerama).

Gedurende deze zes dagen zullen ruim 100 films vertoond worden, is er een educatieprogramma voor basis- en voortgezet onderwijs, zijn er masterclasses van filmmakers en is de uitreiking van de Flamingo Awards. In 2019 bezochten meer dan 10.000 bezoekers en 1.200 scholieren WFFR. Dit jaar vindt het WFFR plaats in de bioscoop Cinerama én gelijktijdig online! Heel handig voor IVN’ers uit Groningen of Limburg om toch te kunnen kijken naar deze juwelen van films.

Winactie Mens en Natuur

Een terugkomende aanrader in het IVN-magazine Mens en Natuur; het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR). En nóg leuker dat we dit jaar maar liefst 10 kaartjes mogen verloten voor een online vertoning naar keuze. Gewoon de (internationale) natuur in vanaf je eigen bank! De actie loopt van 29 september t/m 23 oktober 2020 en is inmiddels verlopen.

Wist je dat?

WFFR afgelopen zomer een selectie van de beste films in bioscopen in Nederland vertoonde? En dat IVN Natuurgidsen daar een introductie voor verzorgden?