Week van de Zwinstreek
Recreatie
Op
zondag02okt202214:00

Zwinstreek ijsproeverij

Een middag genieten van acht verrukkelijke ijssmaken van de Heerenhoeve waaronder drie klassiekers uit de Zwinstreek: Zeeuwse Babbelaar, Duindoornbes en rozen/granaatappel ijs (i.s.m. Verdwenen Zwinhavens).  De overige vijf smaken houden we nog een verrassing maar we beloven dat het een middag wordt waarbij het water je in de mond loopt.

Tijdens onze ijsproeverij krijg je vier gangen van twee bolletjes per keer om van te genieten. Onze ijsproeverij verzorgen wij voor de prijs van €12,95 en een ijsproeverij voor een kind tot 12 jaar bedraagt €9,00 (kinderarrangement: 6 bolletjes i.p.v. 8 bolletjes). Deze prijs is inclusief verscheidene toppings om van ieder bolletje een feestje te maken! Aanmelden kan vanaf minimaal 4 personen.

Praktische gegevens

  • Datum: alle dagen in de Week van de Zwinstreek 
  • Tijd: 14.00 uur  
  • Locatie: Korte heerenstraat 8, Oostburg
  • Kosten: €12,95 
  • Maximaal aantal deelnemers:
  • Aanmelden: Aanmelden kan vanaf minimaal 4 personen. Deelnemers kunnen zich aanmelden door te bellen naar 06-22325291 of een mail te sturen naar info@heerenhoevezuivelenijs.nl

Deze activiteit is onderdeel van het project ‘De Middeleeuwen op jouw bord, verdwenen Zwinhavens’. Via een fietsroute kun je bij verschillende locaties en ondernemers langs om te proeven van Middeleeuwse lekkernijen.

Algemene informatie

zondag 2 oktober 2022 - 14:00
Locatie: 
De Heerenhoeve
Korte Heerenstraat 8
Oostburg
Nederland
Google Maps image