Week van de Zwinstreek
Recreatie
Op
zondag03okt202107:30

Early Bird Run

Foto: © Toerisme Knokke-Heist

Onder het motto ochtendstond heeft goud in de mond beleven de Early Bird Runners bij het krieken van de dag een unieke loopervaring. Met start en aankomst aan het Zwin Natuur Park en een parcours doorheen de Zwinvlakte, - duinen en -bosjes kunnen de lopers genieten van een unieke locatie.

Zowel ervaren lopers als zij die n.a.v. COVID-19 zijn beginnen lopen, krijgen de mogelijkheid om de longen te vullen met gezonde zeelucht en te genieten van het ontwaken van de natuur, de rust en de individuele beleving.

Er worden 3 parcours uitgepijld tussen de 6 en 12 kilometer. Je kiest bij je inschrijving een afstand, maar je kan tijdens het lopen gemakkelijk overschakelen naar een andere afstand. Het parcours van de Early Bird Run is een afwisseling van bewandelbare paden en kleine offroad paden. Terwijl tal van steltlopers, reigerachtigen, meeuwen en eenden bij opkomende zon hun vleugels uitspreiden, worden de lopers langsheen de Kleyne Vlakte geflankeerd door Schotse hooglandrunderen, Konikpaarden, Shetlandpony’s, Vlaamse schapen en duingeiten. De boomkikker en de kamsalamander zijn stille getuigen.

Praktische informatie

De lopers starten tussen 7.30 en 9.30 uur om de minuut, individueel of maximaal per bubbel van 4. Hierdoor krijgen we een lange sliert lopers die op eigen tempo een parcours van 6, 10 of 12 kilometer afwerken.

Inschrijven: stuur een mailtje naar: earlybirdrun@knokke-heist.be

Algemene informatie

zondag 3 oktober 2021 - 07:30 tot 10:00