21 t/m 29 september 2019

Aanmelden activiteiten Week van de Zwinstreek 2019

Van 21 t/m 29 september 2019 staat de Zwinregio in het zonnetje en is er voor iedereen wat te beleven tijdens Week van de Zwinstreek.

U kunt uw activiteit aanmelden via het formulier hieronder. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Noëlle Verhage via n.verhage@ivn.nl.

Persoonlijke gegevens
Hieronder kun u uw persoonlijke gegevens invullen.
Adresgegevens bedrijf/organisatie
Hieronder kunt u uw adresgegevens achter laten.
Activiteit
Hieronder vult u de nodige gegevens in omtrent de activiteit die u organiseert. Wij verzoeken u vriendelijk om iedere activiteit die u organiseert apart aan ons door te geven. Wij maken u er op attent dat de informatie die u hieronder invult wordt gecommuniceerd aan deelnemers van Week van de Zwinstreek.
Meerdere datums mogelijk
Starttijd vereist, eindtijd optioneel
Indien anders dan bedrijf/organisatie adres.
Deze uitleg wordt gebruikt om voor uw activiteit te werven. Hoe aantrekkelijker, hoe beter!
Foto activiteit aanleveren
Graag ontvangen wij van u een goede foto van uw activiteit en die wij mogen gebruiken op de website en/of in de communicatiemiddelen die nog worden ontwikkelt. U kunt de foto mailen naar zeeland@ivn.nl o.v.v. Week van de Zwinstreek 2019, uw bedrijfsnaam en naam van de activiteit. U gaat ermee akkoord dat wij de foto mogen gebruiken voor de Week van de Zwinstreek 2019. Wij vermelden uw bedrijfsnaam als bron bij de foto, tenzij u anders aangeeft. Wilt u dit dan in de mail bij de foto aan ons aangeven? Zorg ervoor dat de foto kwalitatief goed genoeg is voor online en offline communicatiemiddelen.