Websupport nieuws

7-7-2018 Logo wordt aangepast

Komende week wordt het IVN logo linksboven vervangen door het afdelingslogo. De leden van het websupport team zullen deze actie uitvoeren. In enkele gevallen moet ook het veld 'Over de afdeling' worden aangepast, als daat ooit teveel karakters ingevoerd. We kunnen anders de homepage niet opslaan. 
Voor de sitebezoeker maakt dit niets uit, want de tekst in dit veld wordt toch niet verder weergegeven. Afdelingsbeheerders wordt geadviseerd de tekst alsnog aan te passen.

27-5-2018 'Over de afdeling' is aangepast 

De meeste afdelingen zullen er niets van merken, maar het veld 'Over de afdeling' is aangepast. Je kunt nu max. 230 karakters invoeren. Daarna wordt de bezoeker via 'Lees verder' doorgestuurd naar de betreffende pagina. Is je tekst te lang, pas deze dan aan. Staat veel professioneler.

2-3-2018: Slootjesdagen selectie

Voor de slootjesdagen campagne is een aparte website. Activiteiten op afdelingssites worden daarop 'verzameld'. Dat kun je zelf aangeven door bij de activiteit in het onderwerp 'Slootjesdagen' te kiezen en bij het type activiteit 'kinderactiviteit'.

1-10-2017: IVN.nl heeft een JSON feed. 

Wat is een Jsonfeed? Met een JSON feed kunnen externe partijen, zoals bijvoorbeeld natuurwegwijzer of groen gelinkt, IVN activiteiten middels een feed automatisch op hun website inladen. 
Mocht je partijen weten binnen je regio die hier interesse voor hebben dan kun je ze de info hieronder doormailen. De instructies (en de API) zijn bedoeld voor webdevelopers van de website van de externe partijen.
Misschien ook interessant voor de afdelingen.
De link naar de nieuwe JSON-feed voor activiteiten van www.ivn.nl: 
https://www.ivn.nl/api/activities 
En voor de instructie: https://www.ivn.nl/api

 

Terug naar Websupport