Websupport nieuws

25-4-2018: IVN website uit de lucht van 17.45 tot max. 20.30 uur

Ter info! Een belangrijke beveiligupdate gaat morgen in de avond plaats vinden. 
Deze beveiligingsupdate wordt aangeduid als kritisch en moet dus direct worden uitgevoerd.  De site zal vanaf 17.45 tot uiterlijk 20.30 offline zijn!

2-3-2018: Slootjesdagen selectie

Voor de slootjesdagen campagne is een aparte website. Activiteiten op afdelingssites worden daarop 'verzameld'. Dat kun je zelf aangeven door bij de activiteit in het onderwerp 'Slootjesdagen' te kiezen en bij het type activiteit 'kinderactiviteit'.

Upate 2-3-2018 n.a.v. overzetten website

Het probleem met de submenu's is opgelost. Waar mogelijk en gewenst zijn de submenu's teruggezet. Controleer het nog wel even, want soms was niet duidelijk wat waar moest komen. (De blokkenlijst  is per 8/3 opgelost)

Pdf link werkt niet (handmatig aanpassen)
Als de bezoeker een pdf bestand aanklikt, dat niet op dezelfde pagina staat, maar doorgelinkd is naar een andere pagina, volgt een melding dat de bezoeker onvoldoende rechten heeft.
Dit is veroorzaakt omdat er de pdf bestanden nu op een andere server staan. Als er een handmatige link is aangebracht naar dat pdf bestanden werkt die dus niet meer.

Het downloaden van het bestand werkt wel als dat wordt gedaan vanaf de pagina waar de PDF geupload werd. Alleen als je naderhand de link naar dit bestand hebt gekopieerd om ergens anders onder een zelfgekozen tekst te plakken, krijg je een foutmelding op de gekopieerde link. Dit kan niet automatisch worden opgelost. Je zult zelf de link naar het pdf bestand weer moeten aanbrengen.

1-10-2017: IVN.nl heeft een nieuwe JSON feed. 

Wat is een Jsonfeed? Met een JSON feed kunnen externe partijen, zoals bijvoorbeeld natuurwegwijzer of groen gelinkt, IVN activiteiten middels een feed automatisch op hun website inladen. 
Mocht je partijen weten binnen je regio die hier interesse voor hebben dan kun je ze de info hieronder doormailen. De instructies (en de API) zijn bedoeld voor webdevelopers van de website van de externe partijen.
Misschien ook interessant voor de afdelingen.
De link naar de nieuwe JSON-feed voor activiteiten van www.ivn.nl: 
https://www.ivn.nl/api/activities 
En voor de instructie: https://www.ivn.nl/api

 

Terug naar Websupport