Contact

Natuur maakt gezond. Dat blijkt uit talloze onderzoeken en weten we natuurlijk eigenlijk allemaal wel. Toch wordt natuurbeleving nog niet veel ingezet in ons zorgsysteem. Dat is jammer want natuur is overal om ons heen, redelijk makkelijk te ontsluiten en kan een grote rol spelen bij het gezond houden van Nederland. Doe met ons mee!

Abonneer je op onze nieuwsbrief Natuur & Gezondheid en ontvang elk kwartaal actuele berichten over Groen in de zorg. 

Voor jouw locatie

IVN is altijd op zoek naar medestanders die onze droom delen en aan de slag willen met het vergroenen van de zorg. We zoeken zorginstellingen die aan de slag willen met groene, vrijwilligers die hun eigen passie en energie willen inzetten of andere partijen die onderdeel willen worden van het groeiende netwerk Natuur & Gezondheid.

Wil je met groen aan de slag op jouw zorglocatie? Of heb je een vraag over het IVN aanbod Natuur & Gezondheid vul dan het contactformulier in. Dit wordt doorgestuurd naar een collega uit jouw regio.

Naar contactformulier

Productontwikkeling en landelijke partnerships

Meer weten over IVN en wat we binnen dit thema allemaal doen, of wil je partner worden bij één van de projecten? Neem voor meer informatie contact op met:

Iris Haverkort
IVN Product Markt Manager Natuur & Gezondheid
i.haverkort@ivn.nl

'Natuur maakt gezond. Daarom zou iedereen in Nederland toegang moeten hebben tot natuur.'

Pers

Voor persvragen kun je contact opnemen met:

Marjolein van der Gaag
06 223 777 57

pers@ivn.nl