Ontdek wat jij kan doen!

Bij JongIVN kan jij je samen met andere jongeren inzetten voor een groene, duurzame toekomst. Bij JongIVN is de jongere generatie aan zet. Samen mét jongeren organiseren wij activiteiten vóór jongeren, die net als ons een groot hart hebben voor de natuur. 

Wil jij graag leren hoe je impact kan maken voor een groenere toekomst, wil je lekker actief zijn in de natuur of ben je vooral opzoek naar een heleboel gezelligheid? Dan zit je bij JongIVN aan het juiste adres. Ga bijvoorbeeld op actieve, gezellige en duurzame low-budget natuurvakantie met WoesteLand in binnen- of buitenland, duik een dag lang in een actueel natuurthema, ín de natuur, en ontdek hoe jij je samen met andere jongeren kan inzetten voor de Nederlandse Natuur met Nature Bits, of ga samen met een groep jongeren een paar maanden één of meerdere dagen in de week aan de slag met een project voor een natuur- of milieuorganisatie met het Groen Traineeship!

Jongeren

Help organiseren

Ben jij helemaal enthousiast geworden over een van de JongIVN-projecten en wil jij graag helpen organiseren? Ook dat is mogelijk! JongIVN-projecten zijn namelijk vóór jongeren dóór jongeren. Wij zoeken regelmatig vrijwilligers om mee te helpen, dat is niet alleen gezellig, maar ook super leerzaam. Ben jij een echt organisatietalent, schrijf of fotografeer je graag of heb je een andere skill die je graag zou inzetten of willen ontwikkelen? 

Kijk hoe jij kan helpen

Een beter idee?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Neem dus vooral contact met ons op als jij een goed idee hebt!

Naar contactpagina