FAQ - Algemeen

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij of is het nog niet duidelijk? Mail dan jouw vraag naar 60jaar@ivn.nl en dan helpen wij jou verder!

Wat voor een  festival is Vier de natuur! IVN tussen de bomen festival?

Vier de natuur! IVN tussen de bomen festival, is een festival voor groene inspiratie en innovatie. IVN bestaat 60 jaar en dit willen we graag vieren. Dit festival wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die IVN een warm hart toedraagt.  Het zal bestaan uit een mix van inspirerende lezingen en veelzijdige workshops en excursies. 

Wanneer is het festival?

Het festival vindt plaats op zaterdag 11 september 2021  van 10.00 -20.00 uur.

Waar is het festival?

Het festival wordt gehouden op het terrein van Bomencentrum Nederland te Baarn. Het adres: Wildenburglaan, Baarn.

Hoe laat begint en eindigt het festival?

Het festivalterrein opent om 10.00 uur en sluit om 20.00. Het inhoudelijke programma vindt plaats tussen 10.30 uur en 16.30 uur. Vanaf 17.00 kun je nagenieten tijdens een lekkere vegetarische BBQ en live muziek.

Wat is de minimum leeftijd van het festival?

De minimumleeftijd is 18 jaar. We bieden geen kinderprogramma aan. Kinderen meenemen is mogelijk als je een kaartje aanschaft en mits ouders of verzorgers gedurende het hele festival zelf toezicht kunnen houden.

Is Vier de natuur! IVN tussen de bomen festival toegankelijk voor mindervaliden?

Onze zeven hoofdsprekers staan ingepland in zalen die bereikbaar zijn via een trap. Helaas is er geen toegang via een lift.  Alle andere programmaonderdelen vinden plaats in tenten en zijn toegankelijk voor mindervaliden.