De Veldhoeve
IVN
donderdag25feb2021

Veldhoeve open voor vergaderingen

De Veldhoeve is open voor vergaderingen. Onder strikte voorwaarden en rekening houdend met de coronaregels, kun je bij ons terecht voor een vergadering in het groen. 

BinnenBos Veldhoeve We zijn druk bezig met het realiseren van ons Natuurlab, zodat we het educatieve centrum worden waar scholieren, leerkrachten en andere gasten zelf ervaren welke gevolgen klimaatverandering heeft en waar men zich bewust wordt van het belang zuinig te zijn op onze aarde en onze natuur. Het binnenbos is al klaar, dus die kun je al boeken! 

Het afgelopen jaar is er nog veel meerVoedselbosje Veldhoeve gebeurd bij onze accomodatie. Zo hebben we een prachtige moestuin en kas gekregen en plantten we in het najaar ons eigen voedselbosje. Zo kunnen we dus onze eigen groenten, fruit en noten kweken, die we gebruiken voor onze heerlijke vegetarische en biologische lunches.

Dus ben je op zoek naar een vergaderlocatie, wil je een training of cursus organiseren of werk je in het onderwijs en wil je je leerlingen straks een beleving op een unieke plek geven? Neem dan contact met ons op! 

Moestuin Orvelte