Genieten met familie of vrienden

De Veldhoeve is een heerlijke locatie voor bijvoorbeeld een weekendje weg met vrienden of familie. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen door de fraaie natuur en karakteristieke dorpjes.

Sfeerbeeld familieweekend Veldhoeve_2Goed toeven in en om de boerderij

De boerderij is van alle gemakken voorzien: een ruime keuken, voldoende slaapplaatsen en een grote recreatieve ruimte op de begane grond. Er is, indien gewenst, zelfs een kok aanwezig die de maaltijden kan verzorgen. Buiten kun je lekker struinen of bij elkaar zitten rondom een kampvuur. Er is veel ruimte om te voetballen, tafeltennissen, volleyballen of basketballen. Ook zijn er fietsen te huur, zodat je makkelijk de omgeving kunt verkennen. Vanaf de boerderij loop je zo het bos in, naar de Drentse heide of het sfeervolle museumdorp Orvelte.

Eethoek Orvelte

Onbezorgd genieten

Wij willen dat je zoveel mogelijk geniet tijdens je verblijf in De Veldhoeve. Daarom denken we graag mee en kunnen we je van alles uit handen nemen. Zo kun je in onze boerderij ontbijten, lunchen of genieten van een heerlijke
high tea. Ook kun je een lunchpakket bestellen voor als je lekker met elkaar een dag de omgeving gaat verkennen. Is het mooi weer en wil je met z’n allen barbecueën? Ook dat kunnen we voor je regelen, met kwaliteitsvlees van onze huisslager. 

Extra's boeken Veldhoeve

Onbezorgd genieten Veldhoeve

Meer weten of boeken 

Meer weten over De Veldhoeve of direct boeken?
Ga naar www.vakantieadressen.nl