De Veldhoeve

De Veldhoeve ligt in het hart van Drenthe, precies tussen Assen en Hoogeveen. Onze accommodatie ligt in een stille, groene omgeving. Er is een prachtige tuin en we hebben zelfs de natuur naar binnen gebracht met een heus binnenbos!

Vrijwilligers 

Accepteer cookies
Lijkt het je leuk om ons te helpen en vrijwilligerswerk te doen in een prachtige groene omgeving? We zoeken nog mensen die ons willen helpen met tuinonderhoud en het onderhoud van gebouw en materialen. Lijkt je dit wel wat? Bel ons dan (tijdens kantoortijden): 0593 582 550.  

 

Vergaderlocatie 

Het is een aangename plek om te vergaderen in de natuur. Door je vergadering te combineren met ontspanning in een groene omgeving haal je het maximale uit jouw bijeenkomst. Ook voor een teambuildingsdag, training, cursus of bedrijfsuitje kun je bij ons terecht. We hebben een speciaal activiteitenaanbod, maar leveren ook maatwerk.

Groepsaccommodatie 

De Veldhoeve is een heerlijke locatie voor bijvoorbeeld een weekendje weg met vrienden of familie. Door de centrale ligging is het een ideale uitvalsbasis. In de omgeving kun je prachtig wandelen en fietsen door de natuur en karakteristieke dorpjes.

Onderwijs 

Zowel het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs als het beroepsonderwijs kan bij ons terecht voor educatieve programma’s. Wil je bijvoorbeeld met kinderen een dagje op excursie? Een les over natuur geven op een unieke locatie? Of zoek je een gezellige locatie voor een schoolkamp? Dat kan allemaal. Voor het voortgezet onderwijs is een hele geschikte plek om met veldwerk vakken als biologie, geschiedenis en aardrijskunde tot leven te brengen. En studenten kunnen er de didactiek van veldwerk leren. 

Uitstapjes 

Op loop- en fietsafstand van De Veldhoeve vind je Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Museumdorp Orvelte. En iets verder, maar nog steeds binnen handbereik, ligt natuur van topkwaliteit in de Nationale Parken. En wat te denken van een bezoekje aan WILDLANDS Emmen? Voor elk wat wils!

Feesten en partijen 

Natuur is een feest en wat is mooier dan een feest in de natuur? De Veldhoeve is een schitterende feestlocatie en zeker ook een mooie trouwlocatie. Samen zetten we het perfecte feest neer! 

Download hier de Algemene Voorwaarden van De Veldhoeve