Voor (IVN) vrijwilligers

Rol van vrijwilligers 

Een team van vrijwilligers (4 tot 8 personen) begeleidt de buitenlessen op het landgoed. Het team coördineert het schoolbezoek, het ontvangst van de groepen en begeleidt de kinderen. Ook ouders kunnen helpen met het begeleiden van de buitenlessen. 

Meedoen als vrijwilliger? 

Zou u op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren aan dit programma door bijvoorbeeld kinderen tijdens de buitenlessen te begeleiden? Zoek dan via deze website naar een deelnemend landgoed in de buurt en neem contact op met het landgoed. 

Doet een landgoed bij u in de regio nog niet mee? Neem dan eerst even contact op met IVN Gelderland via 026 351 2927. Dan bespreken we samen de vervolgstappen en wie het beste het eerste contact kan gaan leggen met het landgoed.

Meedoen als IVN-afdeling?

Van Luchtkasteel tot Dassenburcht biedt voor een IVN-afdeling / scholenwerkgroep ontzettend veel mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig naar deze mogelijkheden en benieuwd welke stappen je kunt ondernemen om een bijdrage te leveren? Lees dan het stappenplan eens goed door. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met IVN Gelderland via 026 351 2927 of via info@vltd.nl.

Download hier het stappenplan voor IVN-afdelingen.