Tuiny Forest
Vogels
donderdag23dec2021

Doe mee met de Tuiny Forest vogeltelling

Tuinen beslaan een groot deel van Nederland. Maar wat er allemaal leeft aan verschillende soorten vogels weten we nauwelijks. Met jouw hulp proberen we dat goed in beeld te krijgen.

Tijdens het weekend van 28, 29 en 30 januari 2022 is de Nationale Vogeltelling en kun jij meedoen door de vogels in jouw tuin te tellen. Wij zijn heel benieuwd welke vogels er in jouw Tuiny Forest zitten. Daarom hebben we een speciaal Tuiny Forest telformulier ontwikkeld. Hierop kun je eenvoudig aangeven welke vogels jij in jouw Tuiny Forest ziet. Door mee te doen, help jij ons een beter beeld te krijgen van welke soorten vogels er in Tuiny Forests leven.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel eenvoudig. Volg de e-learning 'Tuinvogeltelling' om goed beslagen ten ijs te komen voor de tuinvogeltelling. Tel op vrijdag 28, zaterdag 29 of zondag 30 januari 2022 één keer een half uur de vogels in jouw Tuiny Forest. Geef vervolgens jouw resultaten door via dit digitale telformulier.

Vergeet niet om jouw tuinvogeltelling ook door te geven op de website van de Nationale Tuinvogeltelling. Zo krijgen we een beter beeld van welke soorten vogels er in Nederlandse tuinen voorkomen.

Naar het Tuiny Forest telformulier

Geef vervolgens jouw resultaten ook door op de website van Nationale Tuinvogeltelling.