Groen Dichterbij
(Moes)tuinen
Op
dinsdag09jun202019:30

Webinar - 'Geef jouw tuinier-kennis een boost'

Tuinieren maakt jou en je omgeving gezonder en gelukkiger. Bovendien maak je er vogels, vlinders, bijen en andere insecten ook blij mee. En het mooiste is dat je hier gewoon direct mee kan beginnen. Twijfel je hier nog aan? Of ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig naar welke planten goed zijn voor de bijen? Dan is dit Groen Dichterbij webinar iets voor jou! In dit webinar op dinsdagavond 9 juni geef je jouw tuinierkennis een boost.

Wie zitten er klaar voor?    

Verschillende experts zijn er voor jou tijdens dit webinar. Kies een thema dat bij je past en stel al je prangende vragen aan de expert. Zodat jouw tuin, straat, balkon of pleintje door jouw inzet een groene metamorfose kan ondergaan!

Over welke thema’s kun je jouw vragen stellen?

  1. Eten van je balkon met expert Wendy Bakker
  2. Bodem en composteren met expert Annemarie van Dam
  3. Biodivers & bijvriendelijk tuinieren met expert Anna Kreffer
  4. Klimaatvriendelijke tuininrichting met expert Joost van der Spek
  5. Ontbreekt er nog iets? Vertel het ons!   

Tijd

  • 19.30 - 20.30u (je kunt vanaf 19.15u inloggen)

Kom jij ook online om jouw vragen te stellen? Meld je snel aan via onderstaande link! Na je aanmelding ontvang je via een aparte mail voorafgaand aan het webinar alle technische instructies. De sessie wordt georganiseerd via het programma Zoom.

Meld je aan

IVN helpt mensen en buurten om aan de slag te gaan voor de natuur dichtbij. Dit webinar is onderdeel van de Groen Dichterbij programma’s in Rijswijk, Leiden en Leiderdorp en wordt mede mogelijk gemaakt door Operatie Steenbreek en Platform Groen in Rijswijk, Gemeente Rijswijk, Rijswijk Wonen, KNNV Den Haag, IVN Den Haag e.o., Gemeente Leiden, Gemeente Leiderdorp en Provincie Zuid-Holland.

Algemene informatie

dinsdag 9 juni 2020 - 19:30 tot 20:30
Locatie: 
Online via Zoom
Contactpersoon: