Trainingen voor werkgroepen Kind & Natuur

Scholing, inspiratie én teambuilding voor IVN-werkgroepen die regelmatig kinderactiviteiten organiseren.

Let op: op het moment zijn de inschrijvingen voor deze training gesloten. Maar je kunt wel onderaan de pagina je gegevens achterlaten. Als er nieuwe trainingen worden georganiseerd, krijg je automatisch een melding.

Voor wie?

Ben jij lid van een IVN-werkgroep die een of meerdere keren per jaar kinderactiviteiten organiseert, bijvoorbeeld een scholenwerkgroep of een jeugdwerkgroep? En wil jouw werkgroep beter aansluiten op de beleefwereld van kinderen en op de huidige onderwijsontwikkelingen? Willen jullie beter leren samenwerken? Of juist nieuwe vrijwilligers aanspreken? En willen jullie dat graag als team leren onder leiding van een ervaren trainer? Dan is dit trainingsaanbod iets voor jullie. 

Wat is het aanbod?

Met steun van Scharrelkidsfonds kan het IVN Cursushuis werkgroepen Kind & Natuur een bijzonder (bij)scholingsaanbod doen: vier trainingen waarin plezier hebben met elkaar, opdoen van nieuwe kennis en goed leren samenwerken als team centraal staan. Er zijn vier trainingen waaruit je kunt kiezen. Je kunt één training volgen maar ook meerdere. Klik op de links voor meer informatie over de trainingen.

Kenmerken van de trainingen

  • Teambuilding en samenwerken staan centraal. Je moet dan ook met minstens 80% van je werkgroep aanwezig zijn
  • De trainer komt naar jullie werkgroep toe
  • De trainers zijn IVN-beroepskrachten
  • Afstemming van de training op jullie wensen op basis van een telefonisch intakegesprek
  • Elke training duurt één dag, van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Leuk, ik wil meedoen!

Helaas zijn op het moment de inschrijvingen gesloten. Maar met de knop hieronder geef je aan dat je interesse hebt. Gaan we meer trainingen organiseren, dan krijg je een automatische melding in je mailbox.

Ik heb interesse