Training 'Werven'

Leuke activiteit zoekt kinderen!

Let op: op het moment zijn de inschrijvingen voor deze training gesloten. Maar je kunt wel onderaan de pagina je gegevens achterlaten. Als er nieuwe trainingen worden georganiseerd, krijg je automatisch een melding.
 

Dit is een training voor scholenwerkgroepen, jeugdwerkgroepen en andere werkgroepen van IVN-afdelingen die regelmatig met kinderen de natuur in gaan.

Inhoud van de training

Jullie zijn een scholen- of jeugdwerkgroep. Je hebt een mooi activiteitenaanbod en een groep enthousiaste begeleiders. Nu de kinderen nog! Of de scholen. In deze training gaan we aan de slag met een wervingsplan passend bij jullie activiteiten. Wat zijn geschikte plekken om te werven? Hoe presenteer je jezelf aantrekkelijk? Wat vinden scholen en ouders belangrijk? En hoe benut je de communicatiekracht van landelijke IVN-campagnes en andere bestaande kanalen?

In deze training komen een aantal onderwerpen standaard aan bod. Maar elke werkgroep is natuurlijk anders. Daarom kijken we samen met de coördinator waar voor jullie de accenten moeten liggen. En wanneer het voor jullie een geslaagde dag is geweest.

De standaard onderdelen van deze training zijn:

  • Elkaar beter leren kennen, ook buiten de context van de werkgroep;
  • Helder krijgen welke (nieuwe) doelgroepen je wilt werven;
  • In kaart brengen hoe je verschillende doelgroepen kunnen bereiken en aanspreken. Hierin krijg je ondersteuning en tips van de trainer;
  • In eigen woorden uitleggen wat jullie groep sterk en uniek maakt;
  • Een plan formuleren hoe je zorgt dat deelnemers terug blijven komen.

Aanmelden

Helaas zijn op het moment de inschrijvingen gesloten. Maar met de knop hieronder geef je aan dat je interesse hebt. Gaan we meer trainingen organiseren, dan krijg je een automatische melding in je mailbox.

Ik heb interesse