Training 'Samenwerken'

Plezierig en effectief samenwerken als groep

Let op: op het moment zijn de inschrijvingen voor deze training gesloten. Maar je kunt wel onderaan de pagina je gegevens achterlaten. Als er nieuwe trainingen worden georganiseerd, krijg je automatisch een melding.
 

Dit is een training voor scholenwerkgroepen, jeugdwerkgroepen en andere werkgroepen van IVN-afdelingen die regelmatig met kinderen de natuur in gaan.

Inhoud van de training

Jullie zijn een scholen- of jeugdwerkgroep. Je hebt allemaal een passie voor kinderen en natuur. Daarnaast heeft ieder zijn/haar eigen visie op natuureducatie. En ieder heeft een eigen set persoonlijke kwaliteiten. Tijdens deze training zoom je in op elkaars kwaliteiten, leer je deze waarderen en erop te vertrouwen. Ook het vinden van een gezamenlijke visie, en manieren om goed samen te werken komen aan bod.

In deze training komen een aantal onderwerpen standaard aan bod. Maar elke werkgroep is natuurlijk anders. Daarom kijken we samen met de werkgroepcoördinator waar voor jullie de accenten moeten liggen. En wanneer het voor jullie een geslaagde dag is geweest.

De standaard onderdelen van deze training zijn:

  • Elkaar beter leren kennen, ook buiten de context van de werkgroep;
  • Het gezamenlijk formuleren van een doel en visie voor de werkgroep;
  • Het herkennen en benoemen van de eigen en elkaars kwaliteiten;
  • Formuleren van taken die moeten worden uitgevoerd om jullie doelen te bereiken;
  • Samen een structuur bedenken waarin alle taken zijn geborgd.

Aanmelden

Helaas zijn op het moment de inschrijvingen gesloten. Maar met de knop hieronder geef je aan dat je interesse hebt. Gaan we meer trainingen organiseren, dan krijg je een automatische melding in je mailbox.

Ik heb interesse