TEST tbv broncode

IVN Apeldoorn biedt een hele reeks wandel- en fietsroutes in de omgeving van Apeldoorn aan. Naast de route is ook interessante natuur- en historische informatie opgenomen.
Deze routes zijn allemaal gratis te downloaden.  

Komt u tijdens uw tocht een wijziging tegen in de route of de informatie?  Ook horen wij graag uw ervaringen en suggesties.
Laat het ons weten via routes@ivn-apeldoorn.nl.

de IVN Routes app

Maak de mooiste wandelingen of fietstochten met de app IVN Routes! Daarmee heb je altijd een digitale IVN natuurgids op zak. De app is ontwikkeld in samenwerking met IVN-afdelingen en vrijwilligers uit het hele land.
Een aantal van onze routes zijn ook beschikbaar via de IVN Routes app.
Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in de Apple Store. Ook het downloaden van routes is gratis.

[[{"fid":"62355","view_mode":"full","fields":{"format":"full","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"apple store"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"full","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"apple store"}},"link_text":false,"attributes":{"alt":"apple store","class":"media-element left file-full","data-delta":"1"}}]][[{"fid":"62356","view_mode":"full","fields":{"format":"full","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"logo play store"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"full","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"logo play store"}},"link_text":false,"attributes":{"alt":"logo play store","class":"media-element right file-full","data-delta":"2"}}]]

 

 

 

 

Wandelroute op maat

Op verzoek maken wij een wandelroute geheel op maat. Bijvoorbeeld met de start/eindpunt bij een restaurant of recreatieterrein. Onderweg worden interessante natuur en cultuurhistorische punten toegelicht.
We rekenen een geringe bijdrage om de kosten te dekken.
Heeft u belangstelling? Laat het ons weten via routes@ivn-apeldoorn.nl.