Ontwerpwedstrijd Strandbroeders

Accepteer cookies

Ontwerp in twee- of drietallen een leuk en uniek informatiebord dat tijdens het broedseizoen bij de afrasteringen van nesten opgehangen kan worden. Het bord moet aan een aantal eisen voldoen, maar gebruik vooral je fantasie! Je mag zelf weten welke technieken je gebruikt voor het ontwerp. Knippen, plakken, tekenen, schilderen, photoshop, etc. De ontwerpen worden op creativiteit en bruikbaarheid beoordeeld door een jury. Het beste ontwerp wordt gedrukt en zal volgend broedseizoen verspreid over de Oosterschelde te zien zijn. De beste drie ontwerpen maken daarnaast kans op andere mooie prijzen.

Prijzen

1e Prijs: Een gedrukt exemplaar van jouw ontwerp en 6 tegoedbonnen voor een snorkelsafari in de Oosterschelde met Duikcentrum De Witte Boulevard

2e Prijs: Een privé-excursie in de Oosterschelde voor 6 personen en een duurzame cadeaubon t.w.v. €25,-

3e Prijs: Een duurzame cadeaubon t.w.v. €25,- 

Ontwerpeisen

  • formaat is A3 (liggend of staand)
  • Het bordje bevat tenminste één (zelfgemaakte) tekening, of rechtenvrije afbeelding
  • Het bordje maakt duidelijk waarom dit gebied is afgeschermd voor publiek
  • Het bordje bevat maximaal 50 woorden tekst
  • Op het bordje staat de naam van de makers

Aanleveren ontwerpen

Stuur als klas gezamenlijk de foto's van de ontwerpen vóór 1 december 2020 op naar r.van.cleef@ivn.nl met als onderwerp: Inzending strandbroeders Oosterschelde.  
Geef duidelijk aan van welke school, klas en leerlingen de ontwerpen zijn. Verstuur grote bestanden bij voorkeur via WeTransfer.com. 
Rond 15 december maken we de winnaars bekend.

Aanmelden