Stage / vrijwilliger 1IVN (Amsterdam)

Aantal uur                        Minimaal 8 uur per week
Duur dienstverband      4 tot 12 maanden
Locatie                               Amsterdam
Startdatum                       In overleg

Kom jij helpen de stichting en vereniging weer één IVN te maken? 

In 2020 doorloopt IVN een groot intern veranderproces. Van een aparte stichting en vereniging worden we weer één vereniging. Dit proces kent vele aspecten: juridische fusie, versterken van de interne democratie, een visietraject en uiteraard communicatie met en tussen alle betrokken partijen. Deze verandering wordt uitgevoerd met een intern programma waarin al deze aspecten samen komen. De trekker van dit programma heeft ruimte voor een  stagiair of vrijwilliger die als rechterhand het proces begeleidt.

Wie zoeken we?

Afhankelijk van vaardigheden en belangstelling kan deze rol op verschillende manieren worden ingevuld. Procesbewaker, dataverzamelaar, trekker van een deelproject, vormgever van de communicatie. We verwachten dat de stagiair/vrijwilliger tenminste 1 dag per week beschikbaar, het liefst gedurende het hele jaar 2020.

Wat bieden we? 

  • De kans om mee te werken aan een groot veranderproces en je vaardigheden (verder) uit te breiden of te verdiepen;
  • We bieden je binnen deze plek veel ruimte om met je eigen ideeën IVN te versterken. Je wordt actief betrokken en krijgt begeleiding op maat.

  • Een inspirerende werkplek in hartje Amsterdam;

  • (evt) Referentiebrief;

  • Gratis toegang tot de Hortus Botanicus,Amsterdam;

  • Een stagevergoeding van € 300,- per maand, vanaf 24 uur per week of een vrijwilligersvergoeding.

De organisatie

IVN zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Interesse?

Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief per mail naar r.meijers@ivn.nl o.v.v. ‘Meewerken aan 1IVN’. Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rob Meijers.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel? De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.