Stage Servicedesk (Amsterdam)

Aantal uur             16 tot 32 uur
Duur stage             4 tot 12 maanden 
Locatie                    Landelijk Bureau te Amsterdam        
Startdatum            In overleg, vanaf 2020


Wil jij werken bij een uitdagende non-profit organisatie in hartje Amsterdam?

Wat ga jij doen?

IVN zit in een monumentaal pand midden in het centrum van Amsterdam vlakbij het Waterlooplein. Het pand huisvest zes organisaties, waarvan IVN de grootste is, die zich inzetten om mens en natuur met elkaar te verbinden. De werkzaamheden die jij uitvoert zullen ten behoeve zijn van IVN, maar daarnaast ook voor de andere gebruikers van ons pand. 
Binnen de stage zal je eerstelijns servicetaken verrichten. Jij bent samen met het Servicedeskteam het visitekaartje van IVN en de overige pandgebruikers. Als een spin in het web beantwoord je vragen, handel je telefoontjes af, reageer je op e-mails en beheer je de vergaderruimtes. Dit alles doe je samen met een enthousiast team van drie collega’s.

Jouw profiel 

  • Je omschrijft jezelf als: zelfstandig, leergierig, proactief, enthousiast en secuur;
  • Je bent pro-actief en hebt geen moeite met het nemen van initiatief;
  • Je volgt een relevante Mbo / Hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting Office assistant of Secretaresse;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal;
  • Nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit is een pluspunt.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Je werkt in een enthousiast en informeel team;
  • Werkervaring binnen een unieke organisatie; 
  • Je krijgt goede stagebegeleiding en stagevergoeding.

De organisatie

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Interesse?

Herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel en kom jij ons team versterken? Stuur dan z.s.m., jouw motivatie en CV naar vacatures@ivn.nl o.v.v. ‘Stage Servicedesk’. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact op met Anne Ras 020 53 08 796

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
De door jou aan IVN  verstrekte gegevens worden door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de plek gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.