Stage Personeelsadministratie

Aantal uur               8 tot 24 uur
Duur stage              4 tot 12 maanden 
Locatie                     Landelijk Bureau te Amsterdam        
Startdatum             vanaf juni 2022        

Wil jij werken bij een uitdagende non-profit organisatie in hartje Amsterdam?

Wat ga jij doen?

Als stagiair Personeelsadministratie werk je mee in een klein team dat verantwoordelijk is voor alle onderdelen die te maken hebben met de arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer. Voor zowel de directie als de medewerkers zoeken we zaken uit, informeren en adviseren we.
Als Stagiair Personeelsadministratie zal je werken aan de administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning van afdeling P&O.
Denk hierbij aan het verwerken van personeelsdossiers, opstellen van overeenkomsten, correct afhandelen van HR processen maar ook bijvoorbeeld de ondersteuning op het gebied van financiële afhandeling en meehelpen in de overgang naar volledig digitale dossiers.
Wij zijn op zoek naar iemand met administratieve aanleg, maar ook iemand die actief meedenkt over het verbeteren en stroomlijnen van processen.

Jouw profiel 

  • Je omschrijft jezelf als: zelfstandig, leergierig, proactief, enthousiast en secuur;
  • Je bent pro-actief en hebt geen moeite met het nemen van initiatief;
  • Je volgt een relevante Mbo / Hbo-opleiding, bijvoorbeeld richting zakelijke/administratieve dienstverlening of personeelsadministratie;
  • Nieuwsgierigheid naar alles wat groeit en bloeit is een pluspunt.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Je werkt in een enthousiast en informeel team;
  • Werkervaring binnen een unieke organisatie; 
  • Binnen deze stage is veel ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te zetten;
  • Je krijgt goede stagebegeleiding en stagevergoeding .

De organisatie

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 150 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Werken bij ons

Je komt te werken met gezellige collega’s binnen een informele werksfeer. Onze cultuur is te omschrijven als open, daadkrachtig, no nonsens en vindingrijk. Met zijn allen gaan we ervoor en vinden we het leuk om jouw wegwijs te maken in de P&O wereld! 
Verwacht echter geen gespreid bedje. Na de invoering van Profit (Afas) hebben wij alles opnieuw ingericht en zijn wij op dit moment onze processen verder aan het optimaliseren. Hier verwachten wij ook van jou een bijdrage in. Dus zonder zelfstandigheid en initiatief te tonen red je het niet bij ons.

Interesse?

Herken jij jezelf helemaal in bovenstaand profiel en kom jij ons team versterken? Stuur dan z.s.m., jouw motivatie en CV naar vacatures@ivn.nl  o.v.v. ‘Stage Personeelsadministratie’. Wil je meer weten of heb je nog vragen? Neem contact op met Anne Ras 020 53 08 796

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
De door jou aan IVN  verstrekte gegevens worden door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de plek gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.