Stage Evenementen en Communicatie voor Woesteland

Aantal uur    Minimaal 16
Duur stage   Minimaal 3 maanden
Locatie          Amsterdam
Startdatum   In overleg, maar bij voorkeur september 2019

Wil jij kleine en grote evenementen organiseren? En worden ze in jouw handen een denderend succes? 

IVN WoesteLand is op zoek naar een stagiair die het leuk vindt om verschillende soorten evenementen te organiseren. 

Wat ga je doen?

Tijdens de stage organiseer je meerdere evenementen. Een deel van de evenementen zijn natuurwerkdagen met groepen jongeren. Een deel van de evenementen zijn trainingen over het werken met jongeren in de natuur. En er is ruimte voor jouw creatieve en zakelijke instinct als je mogelijkheden ziet om het anders op te zetten of andere evenementen op te zetten. Ook denk je na over de communicatie en promotie zodat de evenementen van A-Z een succes worden.  

Vind je het interessant om trainingen te leren geven? Of ben je op zoek naar een plek voor je afstudeeronderzoek? In overleg is er veel mogelijk. 

Jouw profiel

We zien mogelijkheden voor verschillende opleidingsniveaus en studierichtingen. In overleg kijken we hoe deze stage aansluit bij jouw opleiding en leervraag.

  • Je hebt affiniteit met natuur.
  • Je vindt het leuk om evenementen te organiseren. 
  • Je bent communicatief sterk. Je beheerst de Nederlandse taal perfect.
  • Je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bent creatief en proactief. 

Wat krijg je ervoor terug

  • Binnen deze stage is ruimte voor eigen interesses en leerdoelen. Je werkzaamheden zijn zowel op strategisch als praktisch gebied; 
  • Gratis toegang tot de Hortus Botanicus in Amsterdam; 
  • Om bekend te raken met het natuurwerk, een weekendje weg met WoesteLand;
  • Een mooie werkplek in hartje Amsterdam. Goed bereikbaar met OV, vlakbij centraal station;
  • Afhankelijk van hoe lang je stage loopt en hoeveel dagen in de week; een stagevergoeding.

De organisatie

WoesteLand zijn de jongeren van IVN Natuureducatie. WoesteLand organiseert weekenden en weken de natuur in voor jongeren van 12-15 en 16-30 jaar. Zowel binnen Nederland als naar het buitenland. Het zijn gezellige en betaalbare vakanties. En we zetten ons graag in voor de natuur. We helpen boswachters van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten, maar ook biologische boeren of andere mensen die een eigen stukje natuur hebben. Zij weten het beste wat de natuur daar nodig heeft. En nemen graag een groep jongeren mee naar de mooiste plekjes. Ook de plekken waar je normaal gesproken niet kunt of mag komen. 

Je standplaats is bij IVN Natuureducatie. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes om mensen en natuur dichter bij elkaar te brengen. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Interesse?

Stuur een brief of filmpje en je CV naar Marit de Koning op m.de.koning@ivn.nl. Als je vragen hebt, kun je naar hetzelfde mailadres mailen. 

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie.
 
De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de stage gekregen en ga je aan de slag bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je stagedossier. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.