Stage Communicatie en Evenementen (Goes)

Aantal uur                       24 tot 32 uur    
Duur dienstverband     Minimaal 3 maanden
Locatie                             Goes    
Startdatum                     Per direct/In overleg  
     

Ben je organisatorisch sterk, heb je een vlotte pen en een groen hart? 
Dan zijn wij op zoek naar jou! IVN Zeeland zoekt een gemotiveerde, ondernemende stagiair(e) communicatie, die met zijn/haar expertise meer kinderen, jongeren en volwassenen de natuur laat ontdekken. Iemand die helpt om campagnes als Tiny Forest en Groene Revolutie Zeeuwse Schoolpleinen groot te maken. Iemand die een persbericht kan schrijven, maar ook een activiteit organiseert. In de stage is ook voldoende ruimte voor eigen interesses en leerdoelen. Je leert omgaan met alle facetten van communicatie: van het schrijven van berichten op sociale media tot evenementcommunicatie en van het maken van nieuwsberichten tot het opzetten van je eigen onderzoek.

Jouw profiel 

  • Je zit in je 3e jaar hbo/wo studie in de richting van communicatie, eventmanagement, vrijetijdsmanagement of vergelijkbaar;  
  • Je bent flexibel, proactief, creatief, zelfstand en enthousiast;
  • Je hebt affiniteit met het werkveld van IVN;
  • Je bent thuis in het gebruik van nieuwe media en/of het onderhouden van websites; 
  • Je bent een goede schrijver.

Wat krijg jij ervoor terug?

  • Je werkt in een enthousiast en informeel team;
  • Een stagevergoeding of vrijwilligersvergoeding;
  • Werkervaring binnen een unieke organisatie; 
  • Voldoende ruimte om een onderzoek vanuit je opleiding uit te voeren;
  • Ruimte voor eigen interesses en ideeën. 

De organisatie

IVN zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

Interesse?

Ben je enthousiast? Stuur dan je cv en motivatiebrief vóór 1 februari per mail naar vacatures@ivn.nl o.v.v. ‘Stage Communicatie en Evenementen.’ Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Vincent van der Veen via v.v.d.veen@ivn.nl.

*Privacy

Voor de afhandeling van jouw sollicitatie verwerken wij de volgende gegevens: je cv en je motivatie. Hoe lang bewaren wij je gegevens voor dit doel? De door jou aan IVN  verstrekte cv en motivatie wordt door IVN bewaard gedurende een periode van 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure. Heb je de baan gekregen en kom je in dienst bij IVN, dan worden jouw gegevens onderdeel van je personeelsdossier. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.