Social media ambassadeur najaarscampagne

In het kort: we zoeken vijf IVN ambassadeurs die het leuk vinden in de maand oktober actief mee te doen aan leuke, spannende Challenges die je in je eigen buurt kunt uitvoeren.

Wat ga je doen? 

Tijdens onze campagnemaand oktober doe je mee aan de Challenges en deel je jouw ervaringen actief op social media (vooral Facebook en/of Instagram). Je werkt online in eigen tijd en bent ongeveer 2 uur per week, dus in totaal 10 uur bezig. 

Wat bieden we? 

Je maakt deel uit van het communicatieteam van de IVN najaarscampagne. In september kun je (optioneel) eens deel uit maken van een campagneoverleg bij het landelijke bureau in Amsterdam. Als je vooraf deel wilt nemen aan een campagneoverleg, krijg je de reiskosten vergoedt.

Ruim vooraf de campagnestart informeren we je over de opzet van de Challenges. Je weet dus wat je kunt verwachten en je kunt kiezen welke Challenges je wilt oppakken en wilt delen.

  • Je kunt de hele maand gebruik maken van de Hortuspasje die we bij IVN beschikbaar hebben en dus gratis naar de Hortus in Amsterdam (naast ons IVN-kantoor)
  • Je ontvangt voor de inzet een vrijwilligersvergoeding van 50 Euro en we sturen je een gratis IVN-herfstpakket op ter waarde van 70 Euro met leuke IVN-herfstmaterialen voor eigen gebruik.
  • Je krijgt vooraf een korte telefonische mini-training als IVN social ambassadeur
  • IVN heeft een groot bereik op social media (bijna 7000 volgers op Instagram, 20.000 op Facebook en 18.000 op Twitter). We delen de posts die jij plaatst op het IVN kanaal, zodat jij ook meer bereik op social media krijgt.

Wil je meedoen?

Geef je op als social ambassadeur van de najaarscampagne van IVN. Aanmelden is mogelijk tot 25 september 2019 bij Saskia Thomson. Stuur bij je aanmelding een linkje naar je Instagram en/of Facebook account mee. Uiterlijk 25 september ontvang je bericht of je bij de selectie zit.