Partners

Partou KinderopvangPartou logo

Bij Partou gaan ze elke dag naar buiten om de natuur te ontdekken. Klimmen, klauteren, rennen, springen, bouwen, verstoppertje spelen…er is zoveel te beleven! Kinderen bouwen een stoere hut van takken, maken modderkastelen van zand en water en grassprietjes kietelen de voetjes van de allerkleinsten. Zo ervaren kinderen bij Partou, van jongs af aan, hoe bijzonder onze natuur is. En hoe
belangrijk het is om daar goed voor te zorgen. Een missie die naadloos aansluit bij IVN. Samen met Partou zorgt IVN er tijdens de Slootjesdagen voor dat nog meer ouders en kinderen de natuur dichtbij beleven.

Plastic Soup Foundation

Plastic Soup FoundationIn onze oceanen, zeeën, rivieren en slootjes drijft steeds meer plastic afval. Door verwering, zonlicht en golfslag valt dit plastic uit elkaar in kleine stukjes. Dit leidt tot ernstige verontreiniging. Dit jaar besteden we in het kader van de IVN Slootjesdagen extra aandacht aan de vervuiling van het water door zwerfafval in de Nederlandse natuur. We helpen de Plastic Soup Foundation door tijdens slootjesactiviteiten van IVN-afdelingen en scholen dit formulier in te vullen en op te sturen naar slootjesdagen@ivn.nl. Daarmee helpen we Plastic Soup Foundation bij hun dataverzameling. Help je mee?

Nationale Postcode Loterij

IVN is al sinds 1996 één van de goede doelen van de Nationale Postcode Loterij. Met een jaarlijkse ruimhartige gift steunt de Loterij het werk van IVN. IVN bedankt de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers voor deze belangrijke en nodige bijdrage aan ons werk voor mens en natuur.