Over de scholenprogramma's

Leren in en over de natuur gaat in Nationaal Park De Meinweg spelenderwijs. Uw schoolklas is bij ons van harte welkom.

Speciaal door IVN Limburg opgeleide schoolgidsen bieden projecten aan voor groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs uit de regio. Leerlingen gaan zelf op onderzoek uit in de natuur of gaan aan de slag met natuurlijke materialen.
De projecten passen binnen het natuuronderwijs- of wereldoriëntatie-programma van scholen en worden begeleid door ervaren schoolgidsen. Voor meer informatie over de schoolprojecten kunt u de brochure downloaden:

Brochure schoolprojecten NP Limburg

Praktische informatie

Deze educatieve programma's kosten € 35,- per groep en per groep kunnen maximaal 35 kinderen deelnemen. De programma's duren twee uur en kunnen 's ochtends of 's middags uitgevoerd worden.

Reserveren

Om de basisschoolprojecten te reserveren via ons reserveringssysteem heeft u een inlogcode nodig. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van dit reserveringssysteem, dan kunt u heel makkelijk een inlogcode aanvragen. Ga hiervoor naar de pagina ‘Reserveren’.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met het secretariaat van IVN Limburg: 0475-386 460 of nationaleparken-zuid@ivn.nl.