Over scholenprogramma's

Leren in en over de natuur gaat in Nationaal Park De Groote Peel spelenderwijs. Jouw schoolklas is bij ons van harte welkom.

Speciaal door IVN Limburg opgeleide schoolgidsen bieden projecten aan voor groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs uit de regio. Leerlingen gaan zelf op onderzoek uit in de natuur of gaan aan de slag met natuurlijke materialen. De projecten passen binnen het natuuronderwijs- of wereldoriëntatie-programma van scholen en worden begeleid door ervaren schoolgidsen. Voor meer informatie over de schoolprojecten kun je de brochure downloaden:

Brochure scholenprogramma Natuurlijk Buiten Leren

Praktische informatie

Deze educatieve programma's kosten € 35,- per groep en per groep kunnen maximaal 35 kinderen deelnemen. De programma's duren twee uur en kunnen 's ochtends of 's middags uitgevoerd worden. 

Reserveren

Om de basisschoolprojecten te reserveren via ons reserveringssysteem heb je een inlogcode nodig. Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van dit reserveringssysteem, dan kun je heel makkelijk een inlogcode aanvragen. Ga hiervoor naar de pagina ‘Reserveren’.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met het secretariaat van IVN Limburg: 0475-386 460 of nationaleparken-zuid@ivn.nl