Over de scholenprogramma's

Educatieve programma's in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Speciaal voor het basisonderwijs zijn vijf educatieve programma's beschikbaar in en rondom Nationaal Park De Loonse en Drunense duinen. Deze educatieve programma's kosten €35,- per groep en per groep kunnen maximaal 32 kinderen deelnemen, met uitzondering van het programma van het Bewaarde Land. Ervaren schoolgidsen van het nationaal park begeleiden de vier programma's. De programma's duren 1,5 tot 2 uur en starten om 9:30 uur en om 13:00 uur.

In het menu hiernaast vindt u een korte uitleg van de vijf programma's. Daar kunt u ook zien op welke locaties de programma's uitgevoerd worden. Bij elk programma ontvangt u de docentenhandleiding met onder andere tips voor uw klassenbezoek aan het park.

Reserveren scholenprogramma

Om de basisschoolprojecten te reserveren via ons reserveringssysteem heeft u een inlogcode nodig. Heeft u nog niet eerder gebruik gemaakt van dit reserveringssysteem, dan kunt u heel makkelijk een inlogcode aanvragen.

Het najaarsseizoen van het scholenprogramma in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen loopt van september tot en met begin november. Het voorjaarsseizoen loopt van april tot en met begin juli.

Inschrijving is mogelijk zolang er ruimte is en er voldoende gidsen beschikbaar zijn.

Vragen?

Voor meer informatie over de educatieve programma's voor het basisonderwijs kunt u contact met ons contact opnemen via mail of per telefoonnummer 06-30119203.