Jongeren Advies Bureau 2020: Van Gogh Nationaal Park

Dag allen, 

Ik heb begrepen dat het voor sommigen lastig gaat worden om het Jongeren Advies Bureau binnenkort op te starten. Heel jammer, maar ook zeer begrijpelijk. Deze ongekende situatie vergt veel aanpassingen, en wij hopen jullie hierin zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen.

Wij zouden daarom graag een beter inzicht willen krijgen in wat jullie verwachtingen zijn, en of er eventueel alternatieve mogelijkheden zijn. Met name wat betreft de datum en invulling van het eindevenement op het Provinciehuis (17 juni). Zouden jullie onderstaand webformulier in kunnen vullen?

Mijn collega Jeffrey en ik zullen dan zo snel mogelijk een beslissing nemen over de verdere invulling van het Jongeren Advies Bureau 2020.

Alvast veel dank voor het invullen!

Willeke Geurts (Junior Projectleider IVN) & Jeffrey Raymakers (Projectleider IVN)

 

Welke mogelijke data voor het eindevenement zouden in jullie planning passen?
Het eindevenement voor het Jongeren Advies Bureau is op 17 juni vastgelegd. De zalen op het Provinciehuis zijn al gereserveerd, en wij waren druk bezig om mogelijke juryleden en experts te benaderen. Onze eerste vraag aan jullie is daarom of het vasthouden van het eindevenement voor jullie haalbaar is? Wij zouden van jullie ook graag willen weten welke alternatieven voor het eindevenement haalbaar zouden zijn. Zouden jullie per alternatief aan kunnen geven of dit voor jullie haalbaar is?