Inschrijfformulier expertmeetings IVN Jongeren Adviesbureau

Het IVN Jongeren Adviesbureau (JAB) is weer van start gegaan! Dit jaar staat het JAB in het teken van het Van Gogh Nationaal Park en doen meer dan 170 leerlingen mee. De jonge adviseurs gaan zich de komende weken buigen over de vraag:

'Hoe kan Van Gogh op een verassende manier zichtbaar gemaakt worden in het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, waarin kunst en natuur elkaar ontmoeten?'

In het kader van het JAB organiseert IVN Natuureducatie online expertmeetings, waarin de jongeren kunnen sparren met experts en zo hun ideeën aan kunnen scherpen. Wij zijn op zoek naar experts die het leuk zouden vinden om aan deze online expertmeetings deel te nemen. Daarnaast zal het eindevenement plaats vinden op 1 December van 10:00-12:00 uur. De vorm van dit evenement (live of online) is afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen. Ook voor dit eindevenement zoeken we juryleden.  

Vind jij het leuk om aan te schuiven als expert of als jurylid bij het eindevenement? Schrijf je dan in via dit formulier! Het is overigens mogelijk om je in te schrijven voor meerdere expertsessies.

Alvast veel dank!

Met vriendelijke groet,

Willeke Geurts en Jeffrey Raymakers

Hieronder staan de data voor de online expertmeetings. Deze data zijn vastgesteld in overleg met de scholen en liggen dus vast.

Selecteer hieronder de expertmeetings waar jij graag bij aan wilt haken. Het is mogelijk om je voor meerdere expertmeetings in te schrijven.