Scholenprogramma's NP De Loonse en Drunense Duinen
Kind & Natuur
Op
donderdag14jul202219:30

Informatieavond schoolgids Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Scholenprogramma's in de duinen

IVN ziet de natuur als het beste leslokaal voor kinderen. Een plek waar ze alle ruimte krijgen om spelenderwijs de wereld te ontdekken, er te leren en te groeien. In Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen bieden we daarom diverse natuurbelevingsprogramma’s voor het basisonderwijs. Deze programma's worden begeleid door vrijwillige IVN-schoolgidsen.

Wat doet een schoolgids?

Als schoolgids ben je in staat om een groep kinderen te begeleiden en vind je het leuk om kinderen jouw liefde en enthousiasme voor de natuur over te brengen. Je ontvangt een groep leerlingen, hun leerkracht(en) en begeleidende ouders in het Nationaal Park. Bij alle programma's gaan de leerlingen en hulpouders - na een introductie door de gids - in groepjes aan de slag met opdrachten. Daarbij is de gids het aanspreekpunt en ondersteunt bij de uitvoering. 

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd of vrijwillige schoolgids worden in Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen iets voor jou is? Meld je dan aan voor de digitale informatieavond op donderdag 14 juli tussen 19:30 en 21:00 uur. Tijdens deze avond staan de scholenprogramma's in de duinen en de mogelijkheid om je hiervoor als vrijwilliger in te zetten centraal.

Aanmelden

Meer informatie over de scholenprogramma's >>

Meer informatie over schoolgidsen >>

Algemene informatie

donderdag 14 juli 2022 - 19:30 tot 21:00