Routemaker

Reactieformulier voor IVN afdelingen m.b.t. IVN (Routemaker) app

Hiermee geef je aan dat je afdeling mee wil gaan doen met de app IVN Routes waarmee wandel- en fietsroutes worden aangeboden. De routes komen dan beschikbaar via de website èn via een IVN-app voor tablet en/of smartphone. 
Afdelingen die mee doen betalen éénmalig een bijdrage van €250,- voor een ongelimiteerd aantal routes. Wil je maar max. 5 routes plaatsen, dan zijn deze kosten €100,-

Vul het reactieformulier in en we nemen contact met je op.

NB: De voorzitters en secretarissen van alle IVN afdelingen hebben hierover in 2017 enkele malen een mail ontvangen met uitleg en projectplan. Vragen eventueel via OnsIVN (groep 'Project IVN routes) of via mail aan h.hogenbirk@ivn.nl dan wel routes@ivn.nl.

Vul de naam van je afdeling in
Geef aan of je afdeling interesse heeft om ook wandel- of fietsroutes (dus zonder gids) aan het publiek aan te bieden. Dat kan op papier, via een boekje, pdf of anderszins.
Biedt je afdeling al wandel/fietsroutes aan? Geef aan hoeveel en op welke wijze. Geef eventueel ook aan hoeveel daar gebruik van wordt gemaakt.
Geef aan of je wel/niet mee wilt doen met dit project om routes ook via een app aan te bieden.
Om de kosten te financieren is het nodig dat ook IVN afdelingen meebetalen. Kosten: eenmalig € 250,-- vooreen onbeperkt aantal routes. Wil je maar 5 routes of minder invoeren, dan betaal je eenmalig € 100,-
Naam van de contactpersoon van je afdeling m.b.t. routes
Eventuele opmerkingen kun je hier kwijt. Vragen graag via OnsIVN (groep 'Project IVN routes) of via mail aan h.hogenbirk@ivn.nl.