Zuid-Holland
Recreatie
dinsdag31aug2021

Vol activiteitenprogramma tijdens de vijfde editie van het Haringvlietweekend

Op vrijdag 24 september gaat de vijfde editie van het Haringvlietweekend van start. Een week vol activiteiten die iedereen op een actieve manier kennis laten maken met al het moois dat het Haringvliet te bieden heeft. Steeds meer mensen zijn de afgelopen periode de natuur dichtbij huis gaan bezoeken en waarderen. Met het Haringvlietweekend wil IVN Natuureducatie in samenwerking met partners dit blijven stimuleren.

In samenwerking met gemeenten, gastheren, ondernemers, terreinbeheerders en vrijwilligers is gewerkt aan een onvergetelijk weekend op en rond een bruisend Haringvliet. Dit jaar bieden nog meer samenwerkingspartners een activiteit aan, waardoor het aanbod diverser is dan voorgaande jaren.

Gedurende het weekend is voor jong en oud van alles te doen. Een workshop natuurfotografie bijvoorbeeld, of een suples. Stap op de fluisterboot, ga samen met vogelexperts vogels spotten bij observatorium tij of de Ventjager-Hellegatsplaten en ontdek de bijzondere cultuurhistorie van havenstad Hellevoetsluis. Voor de jonge avonturiers is er bij camping ’t Weergors in het weekend een wild activiteitenprogramma voor kinderen. Het complete programma is te vinden op www.haringvlietweekend.nl