Haringvlietweekend - 24 t/m 26 september 2021
Haringvlietweekend
Recreatie
Op
zaterdag25sep202110:00

Algemene fotografieworkshop voor beginners

Houd je ook zo van de natuur en wil je de beelden mee naar huis nemen? Camera in de aanslag. En dan? Deze workshop  is gericht op natuurliefhebbers die mooiere foto's willen maken, meer uit hun camera willen halen, of inspiratie op willen doen door met, en van elkaar te leren. Let op: maximaal 10 deelnemers! AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!

Aanmelden

De workshop is vooral bedoeld voor mensen die niet zo veel ervaring hebben met natuurfotografie en die hun camera meestal nog gebruiken in de A-stand (automaat). Wij gaan proberen u te leren om de andere mogelijkheden van uw camera te gebruiken en daardoor betere foto’s te maken. Renzo en Piet leren u gebruik te maken van de belichtingsdriehoek (diafragma, sluitertijd en ISO-waarde), te spelen met de zgn. scherptediepte en bewegingsonscherpte te voorkomen.

Foto: Renzo van den Akker

Over de workshopleiders

Renzo van den Akker is een uitstekende vogelfotograaf. Hij is vooral bekend door zijn eigen Instagramaccount ‘Natuur door mijn lens’. Daarnaast verwierf hij regionale bekendheid door zijn rol in het op TVRijnmond uitgezonden programma ‘Ed ziet ze vliegen’. Renzo is de leermeester en vaste vogelmaat van weerman en vogelfotograaf Ed Aldus. 

https://instagram.com/natuurdoormijnlens?utm_medium=copy_link

https://www.renzovandenakker.com/?lang=nl

Piet Mout is niet alleen een goede natuurfotograaf, maar vooral ook bekend als natuurgids, (hoofd-)docent van de natuurgidsenopleiding op Voorne en actief lid van IVN. Daarnaast is hij actief bij Natuurvereniging Hollandse Delta, een afdeling van de KNNV.
Piet heeft een onderwijsachtergrond (onderwijzer, docent biologie, rector) en is daarom bij uitstek gekwalificeerd als docent voor de aangeboden workshops.

Praktische informatie

Algemene informatie

zaterdag 25 september 2021 - 10:00 tot 12:00
Locatie: 
Parkeerplaats bij de uitkijktoren van Spuimonding West
Zuidoordsedijk
3214 LP Zuidland
Nederland
Google Maps image