Zuid-Holland
Overig
Op
woensdag03mrt202119:00

Vervolgtraining ZOOM voor IVN'ers

 

De meeste afdelingen maken al gebruik van Zoom voor vergaderingen en kleinere bijeenkomsten. Deze training is geschikt voor alle afdelingen, die graag een stap verder willen met Zoom. Vooral werkgroepen die 'online willen gaan' kunnen hun voordeel doen met deze training. We bespreken twee casussen en bekijken de gevorderde functionaliteiten van Zoom.
Als je meer behoefte hebt aan een basistraining van Zoom, meld je dan aan voor de training op 24 februari. Meer informatie daarover vind je hier.

Inhoud training

  • Kosten en voordelen van een betaald Zoom-account
  • Een webinar organiseren met Zoom
  • Naar buiten met Zoom (online excursie)

Samen de inhoud bepalen

Ik heb een aantal afdelingen om input gevraagd voor deze training. Aan de hand van de input van jullie is de inhoud bepaald. Mijn wens is dat o.a. met behulp van deze training, de afdelingen elkaar ook weten te vinden voor hulp bij het Zoomen.

Aantal deelnemers

Om de training zo effectief mogelijk te maken, wil ik een maximum van 16 deelnemers hanteren. Het zou fijn zijn als jullie binnen de afdeling bespreken voor wie de training het meest geschikt is. We nemen de hele training op en schrijven een hand-out over de zaken die besproken zijn. Op die manier is de informatie uiteindelijk voor iedereen die wil beschikbaar. 

Wil je meer informatie of even overleggen? Mail of bel Rick van Cleef van IVN Zuid-Holland dan. r.van.cleef@ivn.nl of 0657626093

Aanmelden

Algemene informatie

woensdag 3 maart 2021 - 19:00 tot 20:15
Locatie: 
Online via Zoom
Nederland